Consulta Psicólogo Mataró

Montserrat Roig - Teràpies

Tractaments

Tot i que seran el motiu de queixa, la demanda i les entrevistes inicials que determinin quin tipus de tractament serà el més adient per a cada cas, podem definir que podem dur a terme quatre tipus de teràpia:

 • Teràpia individual adults: En el camí de la vida, sovint ens trobem entrebancs que anem saltejant, amb mes o menys dificultat, però pot passar que el temporal sigui tan gran, que un perd el rumb i la capacitat per dirigir el vaixell , puc ajudar-te a trobar les eines necessàries per poder agafar de nou el timó i trobar la millor manera per seguir navegant, i aprendre el recursos necessaris, per si en un futur les aigües es tornen a posar braves, saber dirigir el vaixell tot sol.
 • Dins la teràpia individual tracto cassos de:
  Dol
  Anogoixa.
  Ansietat.
  TOC (Trastorn obsessiu compulsiu).
  Fòbies.
  Violència de gènere.
  TEPT (Trastorn per estrés postraumàtic).
  Situacions d’assetjament escolar o laboral.
  TEPT (Trastorn per estrés posttraumàtic).
  Problemes d'autoestima.
 • Teràpia de parella/sexualitat: Quan una parella necessita anar al psicòleg? Quan es troba amb una sèrie de conflictes que estan afectant el dia a dia, i per ells sols no poden arribar a resoldre. Per poder fer teràpia de parella, es necessita un desig comú de voler solucionar els problemes, i treballem com un equip de forma integradora, per tal de trobar els millors recursos i capacitats i arribar a la solució del problema.
 • Què podem tractar?
  Manca de comunicació/Problemes de comunicació
  Pèrdua i recuperació de la confiança
  Problemes de sexualitat/ Disminució del desig
  Conflictes de parella
  Infidelitat
 • Teràpia familiar: quan el problema afecta sobre tot a la familia nuclear: dificultats en la comunicació, diferències en la relació entre pares i fills, problemes amb els fills...Amb teràpia familiar sistèmica, i teràpia breu, es tracten aquest temes, per buscar solucions, adequades per totes les parts implicades.
 • Des la Teràpia Breu el que cerquem és trobar les vies de solució als conflictes i problemàtiques que sorgeixen en l’entorn familiar. Entenem aquest entorn com un sistema en el qual tots els seus membres estan interrelacionats, i que la problemàtica d’un d’ells no es pot abordar de forma aïllada, sinó que qualsevol problemàtica d’un sol membre del sistema afecta a tota la família i per tant s’ha d’entendre com un conjunt. De la mateixa manera el sistema, pot ajudar a trobar les solucions quan un membre té problemes. Es tracta també de detectar els possibles patrons disfuncionals de conducta que poden afectar la bona marxa i convivència del sistema familiar.

  Entre altres temes podem trobar-nos:
  Conflictes de comunicació entre pares i fills (sobretot adolescents).
  Conflictes de comportament.
  Diferents formes d’entendre l’educació dels fills.
  Temes relacionats amb divorcis, separacions.
  Com afrontar diferents trastorns en els fills (TDHA....).
  Conflictes generacionals (avis,pares,nets...).
 • Teràpia infanto-juvenil: Sovint pensem que els nens i adolescents no tenen problemes, o que no son importants, o que són coses de l’edat i que amb el temps passaran, però en aquestes edats, on un s’està desenvolupant com a persona, els problemes que no es resolen poden passar factura en el futur, o generar un patiment a l’Infant i a l’adolescent innecessari. Per altra banda també hi poden aparèixer problemes en el procés d'aprenentatge. Un diagnòstic i tractament a temps pot facilitar que el nen segueixi l'aprenentatge escolar amb normalitat.
 • Experiència en Trastorns de conducta i Dèficit d’atenció (TDAH)
 • Teràpia a domicili: tot i que crec que és més terapèutic que el client es desplaci a l'espai de consulta, hi ha casos en què les seves característiques (persones amb dificultats de mobilitat, malaltia o internament en un hospital) ho fan difícil, podem fer la teràpia en el seu domicili, l'hospital o la residència. Només necessitem un lloc tranquil on poguem xerrar.

Teràpies

 • Teràpia individual
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Teràpia de grup
 • Teràpia individual a domicili
 • Tarifes especials
Consulta psicólogo

Sol·licita una consulta

Teléfono psicólogo 649 371 733